Over

FER Consulting Partners is een groep samenwerkende professionals afkomstig uit de zakelijke sector, ieder met meer dan 30 jaar ervaring. Samen vormen wij een multidisciplinair panel dat voor vrijwel elke bedrijfsmatige vraag een oplossing aanbiedt.

Geen organisatie is identiek en vraagstukken vragen om een eigen en persoonlijke benadering en oplossing. Om cruciale bedrijfskundige vragen te beantwoorden zult u soms buiten uw referentiekader moeten kijken. Een externe sparringpartner kan hier dikwijls wonderen verrichten.

Wij zijn kundig, onafhankelijk en komen met begrijpelijke, werkbare en op de individuele klant afgestemde oplossingen. Onze drive, ons enthousiasme, kennisniveau en netwerk vormen de sleutel naar uw succes. Onze werkwijze is zakelijk en direct, objectief en onafhankelijk. Wij leveren geen standaard bedrijfsadvies maar komen met een individueel toegesneden gezamenlijke aanpak en managementadvies op maat.

Wij bereiken dit door:
– naar u te luisteren, luisteren en te luisteren;
– met u diverse oplossingsvarianten door te nemen;
– uw accountant en/of andere specialisten hier nauw in te betrekken;
– op basis van de gekozen werkwijze een marsroute uit te stippelen en te zorgen voor een breed draagvlak.

Door onze lage overheadkosten, zijn wij prijstechnisch aantrekkelijk. We zijn binnen de afzonderlijke terreinen gecertificeerd en houden onze kennis actueel.

Ons dienstenpalet:
Sparringpartner
Cash management
Ondernemingsplannen
Bedrijfsfinanciering
Bedrijfsoverdracht
Begeleiding van (startende) ondernemers
(Her-)structurering van uw onderneming
Risk management
Assurantie en Pensioenen
Arbo en Verzuimmanagement
Controlling

Team FERCP Consulting Partners Hulsberg, Zuid-Limburg

Op de foto fietsers in de FER cp teamkleding. Deze fietsers namen en nemen nog steeds deel aan zowel prestatieve tochten zoals de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Le Marmotte, Luik Bastenaken Luik, Oetztaler Rad Marathon, als ook Goede Doelen-tochten zoals o.a. de Ride for the Roses, de Preuvenetour, Preuvene-wintertour, Homeride en de Tour d’Amis.
Ook op deze wijze proberen wij aan onze visie, om altijd een combinatie van presteren en ondersteunen te leveren, vorm te geven.